Ágicácska Creative Commons License 2009.10.06 0 0 49037
Napló lapozása: |<< << < [1317/1317] > >> >>|
Szakács Béla

2009. 10. 06. kedd, 11:39:33 óra
Kedves Naplóm!

Azt hallottam Helgácskától, hogy ma reggel a kossuth lajos téren egy csomó munkahely dolgozói gyülekeztek össze, hogy biciklivel menjenek dolgozni a munkahelyre. Gondolom ki-ki a sajátjába, mert a nagy zürzavarban hátha valaki véletlenül a Biogálba biciklizett, mert ment a tömeg után. Hát ez pompás emberi kezdeményezés. Jó lett volna ha mi is csatlakozunk. Bár a kerékpározás azért mostmár nem egyszerű, hiszen hideg van. Bár ha előnyösen kesztyübe öltözünk, akkor kibirható.
Este olvasgattam a vévévé. civishir.hu-t, és hát hogy miket irtak, hogy reagálóztak az emberek arra amit irtam. Láttam, hogy az itteni rajongoló klubb is megtalálta is megtisztelte a hozzászóllásával. Majd szóllok ha irok legközelebb, vagyis saccperkábé pénteken. Persze ha el nem felejtem.
Itt a munkahelyen mindent bedugtunk ami melegit. Az összes konnektor el van foglava. Frici a kenyérpiritóst is felhozta a pincéből. Esztike meg felkapcsolta az összes villanyt, hogy az is adjon hőt. Igy kb 3-4 fokot emeltünk a belső hőmérsékleten.