Igazad van, lehet, hogy fura lesz az Octi futóműve... főleg mivel a GSi -m le van ültetve és igen kemény futóműve van... ami jópofa, csak egy idő után (2,5 év) zavaró, hogy minden kátyút kerülgetni kell és pattogok is mint a bolha...
A minap nálam volt a bátyjám IV -es kombi golfja, és igen élveztem, hogy úgy mozgott mint egy hajó.. :D Nem kellett 0,1 -el rámenni a fekvőrendőrökre, meg finomkodni a macskakövön...
Szóval nem tudom, legyen ereje az autónak, de a futómű nem baj ha kicsit komfortosabb! Autópályán úgy sem jártam már vagy egy éve.. :D
Toledot meg megnézegetem, de nem hiszem.. :)
Megmondom őszintén, nincs olyan autó amit megbízhatóbbnak tartok a GSi -nél, egyszerűen hihetetlen, hogy egy forintot sem kellett a motorjára költenem a 2,5 év alatt... de sajnos 3 ajtós, kicsi, zörgős, nincs benne klíma ami ugye akkor még abszolút nem zavart, a mostani nyáron már annál inkább... szóval ilyenek a szempontok... :)
Sokat vittem a szüleimet is, és 4-en 5-en az autóba igen szűkös a kis vadállat (150Le, 1120kg 7,5sec 0-100km/h) és van egy ismerősünk, aki időtlen idők óta skodás... kezdte a leggagyibbal, most egy 1 éves SuperB -je van, volt szerencsém vezetni, hát nem semmi.. ! :D
Főleg a Skodákban lévő elektro-mechanikus szervó jött be!
Szóval most épp Skoda párti lettem, ha már váltok.. :)