norris21 Creative Commons License 2009.10.04 0 0 9175
A második félidő alapján egyáltalán nem érdemeltük volna meg, ha a végén sikerült volna fordítanunk. Az elsőben még a mi akaratunk érvényesült, nekem legalábbis úgy tűnt, annak ellenére, hogy a ZTE vezetett félidőben 5 ponttal. Aztán a 3. ban gyorsan sikerült ledolgozni a hátrányunkat, de onnan mintha elvágták volna a játékunkat, ha a végén Vojvoda nem villan, akkor reális lett volna a különbség, sajnos. :( Pedig ez a ZTE korántsem verhetetlen, ők se muzsikáltak úgy, mint tavaly.

Kár érte, mert piszok nehéz most a sorsolásunk, simán állhatunk majd 1-3-al (és szerintem sajnos fogunk is :( ), ami azért nem túl egészséges. Igaz utána meg azt mondom, hogy viszonylag oké, az évet szerintem +2-be is zárhatjuk (!), de nem a tegnapi produkció esetén természetesen.

Egyénileg:

Prejean: az előkészületiek alapján SOKKAL többet vártam tőle, azért ugye ha már védekeznek is rajta, nem megy annyira a pontszerzés. Van pár brilliáns passza, amit vagy meg tud fogni a társ - vagy nem, de a többi passza nem helyzetbe hozó, alibi tovább adás. És ami még nem tetszik, hogy lassan hozza fel a labdát. Mindenesetre a lehetőség benne van, remélem nem a tegnapi lesz tőle a megszokott...

Vojvoda: a jók közé sorolnám, de azok a buta labda eladásai végzetesek voltak sajnos.

Welton: az első félidőben a hátán vitte a csapatot, ahogy tavaly is tette, aztán elfáradhatott, visszaesett. Teljesítménye ezért közepes nálam.

Dávid: hozta, amit láttunk tőle szeptemberben, szerintem a csapatunk egyik legjobbja volt, csak így tovább!

Orosz: nyolc pontja több, mint reméltem, de mintha nem találná helyét a játékunkban, tavaly (ősszel) sokkal jobb volt.

Hendlein: a pozitív meglepetés. Harcos volt , nagyot küzdött, én most egyáltalán nem láttam rajta, hogy féltette volna magát. Úgy látszik jó hatással van rá az éles verseny szituáció, nálam most ő volt a legjobb.

Soós: oda kell állni és beverni az openeket. A felkészülésieken megtette, most miért nem?

Kováts: rá nem is emlékszem.

Kiss: nagyon keveset játszott. Amikor Vojvoda irányított, mert Prejean kispadon volt, én több lehetőséget adtam volna inkább neki.

Bírók: Hatalmas hülyeségek ide-oda, a magyar kosárlabda szégyenei. Kedvencem, és tipikus a szitu: a védekező csapat (jelen esetben mi) faultol, de a labda a támadóról megy ki, és a magyar bírók "salamoni" döntése: fault nincs, ellenben a támadó csapat hozhatja játékba a labdát. Megfejelik a saját hülyeségüket egy nagyobbal. Most nem rajtuk múlott, és Kapitány esetében számunkra ez már pozitívum is.