keszeg88
2009.10.02
|
|
0 0
2697
|
Mindkét gép jó a maga felhasználási területén, de azt nem kell elfelejteni hogy nem egy kategóriáról van szó. A sparta 370 tulajdonképpen a sparta 37 utódja, módosított motorral és katalizátorral. A gyártó szerint intenzív használatra tökéletesen alkalmas, sőt HD (Heavy Duty) minősítéssel látta el. Eddigi tapasztalataim szerint nincs gond velük, az első szériás 370-ektől nagyon elvették az anyagot és rá kellett egy picit állítani a karburátorra...azon kívül semmi, persze az alapvető kenést és keverést jó minőségű olajjal kéri. Szétszednem még egyet sem kellett motorhiba miatt, de a járatás fontos az oleo-mac-oknál mert 25 ezredre illesztik őket ami elég szoros már. Egy hátrány van ami szerintem nem vészes az az hogy 1 gyűrűs a dugó, de ennek igazából nincs jelentősége, max. extrém hosszú távon mert ha fordulaton van használva megvan a megfelelő ballisztika is. És akkor még nem beszéltem a 2 év gariról és a jó alkatrészellátásról stb. Nem ragozom tovább mert nincs értelme, tapasztalatokra alapozok ennélfogva nem az elfogultságom tükröződik ki, csupán nagyon jók és egyben vannak a gépeik, akár melyikről is legyen szó. A kettő közül egyértelmű szerintem. |
Előzmény: regyu (2693)
|
|