73vik Creative Commons License 2009.09.30 0 0 225
Szia az elgondolásod nagyon jó én is igy tartom a nyúlaimat 10-15 anyával kezd keverékek a legjobbak 2db bakal amik lehetőleg valamejik óriás fajta legyen igy szép nagyok lesznek a kisnyúlak.de én úgy csinálom az anyák 20napig vannak a bakokal utána fiaztato ketrecbe teszem őket és kb 1-2hét mulva meg is fialnak fialás után 35 napal kiveszem az anyát és kiteszem a kifutoba a bakokhoz megint 20napig azért teszem ketrecbe mert a nyúlnak hogy jól fialjon nyugalom kell de ha kintvan zavarja a többi nyúl és szétszorja megeszi nem szoptatja stb én már kiprobáltam.Nekem két turnus van az anya álomány fele fial a másikfele párzik és csere a lényeg északára egy lebetonozot helyre zárd mert jukat ás de ha van fü akkor napal legekészik.Jó ótlet ha ketéválasztod a helyet mert igy mindig lessz fű,a sűldöket minnél kissebb hejre ted ha le akarod adni az ára változó 300-390ft-ig de ezt a lakhejed közelében kell kideritened.Ja és nekem a nyúlak együtt vannak kacsákal tyúkokal birkákal napal szép látvány mijen jól megvannak.
Előzmény: Isssti84 (224)