drMinit Creative Commons License 2009.09.30 0 0 11434
Korábban volt szó egy Valeo tolatóradarról, kérdésem, hogy a Stream rádióval össze lehet-e hozni, hogy a kijelzőjén legyen látható a megközelítés?

Az utólagos tolatóradarokat ésszerű keretek között nem lehet a rádióra kötni!
Talán, értelmetlen is.
Régebben volt itt szó arról, hogy az utólagos radar rossz, rosszabb mint a gyári.
Ezt én azért cáfolnám.
Rengeteg tolatóradart beszereltünk már, és igaz hogy vannak olcsó gagyi radarok, amik minősége tényleg gyenge, de azért a többsége fel veszi a versenyt a gyárival. Igaz ebben az esetben nem lesz kijelzés a rádión, ami szerintem talán nem annyira fontos mint szép, habár ez nézőpont kérdése is, mert láttam már azért szebb és ötletesebb, jobban elhelyezett kijelzést is, márcsak azért is mert talán tolatáskor kevésbé nézzük a rádiót..
Kijelzés terén egyébként vannak ügyes utólagos tolatóradar megoldások.
Az első hátsó parkoló asszisztenssel már egy kicsit más a helyzet, ugyanis ott igaz, hogy az utólagos beépítéssel nem lehet olyan finoman összehangolni a működésüket, mint a gyárinak.
Viszont mióta feltalálták’ a sebességjelet, azóta már ez sem annyira megoldhatatlan probléma.
A harmadik ami még az utólagos tolatóradar mellet szól véleményem szerint, az az, hogy míg egy gyári tolatóradar 100-120eFt az első hátsó parkasszisztens közel 200eFt,
addig egy utólagos jobb tolatóradar színre fényezve már 35-45eFt ért beszereltethető
Előzmény: dx22 (11425)