döme71
2009.09.27
|
|
-1 0
23
|
Köszi a friss beszámolót, talán egy-egy ünnepbe csöppenve az ember még sokkal érdekesebb/közvetlenebb tapasztalatokra tehet szert, mint a hétköznapokban. Esetleg nincsenek új fényképeid ? A zászló alatt csak a régieket találtam.... Azt hiszem nekünk marad az autó, végső esetben a busz sem kizárt csak gyors legyen mert minnél kevesebb időt szeretnék a transzferekre szánni. És a repülés ? Nem néztem még konkrétan menetrendeket, de azt láttam, hogy elég sok reptér van az országban. Mennyre használhatóak a belföldi járatok ? Hallottál esetleg olyan légitársaságról, akivel semmi esetre sem repülnél ? Ha nincs kedved ne válaszolj (nem akarok pofátlanul konkrét utitervet kérni, csak örükök, hogy valakinek ilyen konkrét tapasztalatai vannak), de szerinted mely településeken/térségben lenne érdemes szállást foglalnom (kb. 3 helyre gondoltam) ahhoz, hogy minnél jobban megismerhessük az országot max. 3 hét alatt ? Mint már írtam a bringa kiesik, viszont rövidebb-max.1napos- gyalogtúrák, jöhetnek...és én még azért bízom abban, hogy csak találunk egy-két sznorkellezhető partszakaszt, homokkal és pálmafákkal. |
Előzmény: BOLOND (22)
|
|