okumoto Creative Commons License 2009.09.27 0 0 10384

Persze ez a legnagyobb gond (a pénz mellett :( ), hogy nem lehet kipróbálni a hangszereket. Zsákbamacska...

Kivétel, hogy a fórum pár tagja, már többször is felajánlotta, hogy készséggel segít egy élős hallgatózásban... :)

Az XK €1359,- ára a legkedvezőbb, olyan 370e Ft körüli. Absolute-ék C1-ese majd' 500e forint, electro 3 meg 478e. Mivel midivel már így is 2 manuálosként használom sokszor az XB-t; az electro-t, XK-t is így használnám. (Néha jó a Hammond hanxínhez layerként egy-két Mellotron-os vonós, kórus szund'.)

Nem tudom, hogy a mai válság idején foglalkoznak-e beszámítással a hangszerboltok? Pécs mellett, Tajtiék 4-5 éve még átvettek 'régi' keyboardot, és így x Ft-tal kevesebbet kellett cash-ben letenni a pultra. Egy 2002-ben vásárolt, szobában használt XB-1-ért, karcmentes állapotban mennyit lehetne kérni?

A billentyűzet az, amin néha úgy érzem, kicsúszik a kezem alól. (Pedig eredeti Hammond billentyűt még nem próbáltam...) Az összemidizett billentyűzetek használatakor azt vettem észre, hogy sokszor szívesebben játszom a Triton Le billentyűzetével a Hammond-on, mint a sajátján.... Ezért gondolkodtam ilyen lépcsőfokon is, mint Fatar VMK-161 organ plus + XB-1, majd egy jobb hangkártya (SB LIVE helyett) és a laptopom, aztán Fatar + NI B4 II - és mindehhez a Pro-145, amit kincsként kezelek. ;) Az egymanuál' még meg is felelne nekem. Nem vagyok egy jazz spieler, pedig szeretem nézni-hallgatni, ahogy a mesterek tekernek... :) 2. manuálnak megfelelne továbbra is a Triton Le. A Fatar, úgy 105e forint körül van, tehtube is sokat dícséri az ő keybedjüket, és neki van mihez viszonyítani...

Mondjuk ezzel a setuppal, mindig ott a lehetőség egy jobb szoftverrel még élethűbb élményt produkálni.

Emléxem az indavideo-s XK tesztre, és igazán jónak tűnik. Ha testközelből hallanám, lehet, hogy elmúlnának a szuzukis' félelmeim....