Szerintem is a C1 egész jó vétel, olcsóbb mint a vk8 vagy az electro, és mégiscsak 2 manuál. Az xb1 nél nagyságrendekkel jobbnak hallom az xk1-et, még az m3 mellett sem olyan rossz.Mindezt annak tükrében mondom hogy az xb1 miatt nagyon kerülöm a suzukit.
Talán kicsit vékony a hangja, de eq-zással biztos lehetne finomítani rajta.
Sajnos ez az egész nagyon szubjektív, kinek ez tetszik, kinek az. Persze legjobb lenne kipróbálni mindet, de hogyan? Fülhallgatóval? Hát az nekem nem mond szinte semmit.
Rockzenénél meg külön probléma, ki kell hogy szóljon a nagy kavalkádból. Ezt viszont hogy ítéljem meg? Csak saját lezlin, próba közben tudnám. Ahhoz el kéne hozni a boltból és megpróbálni.Valószínű megengedik:))
Sőt, ahol hammond klónokat árulnak, ott kéne állni legalább valami olasz lezlinek ahhoz hogy mondjon rá valamit a játékos.Hát ilyen sose lesz.
Csak érdekességképp:
Mikor Tajtinál próbáltam db3-at és db5-öt hihetetlenül műanyag hangú gagyinak tűnt.
Valami kompaktládán szólt.Posaunist fórumtárs videóján viszont egész szépen muzsikál,lezlivel.Magyarul, érdemben nem tudtam megitélni,a feltételek hiányoztak. Pedig vagy félórát nyomkodtam.
Másik eset:Gidó játszott a vk7-en(vagy lehet vr760ja volt akkor még) vonalból. Hát annál a hangi élménynél eldöntöttem nekem ilyen nem kell. Másnak meg bejön.
Talán azért húzok a nord-ok felé mert párszor hallottam zenekari környezetben és egész kellemes volt.
Ami legésszerűbb:használtan megvenni, ha nem tetszik viszonylag kis veszteséggel megválhatsz tőle.