zsolt44 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4373

Szia !

Naaa,,,a konklúzió 2-3 hónap keresgélés után :

- olyan ,hogy 325 tds normális,,,vagy jó állapotú autó ,amilyet az ember eladna,hogy nem ég a pofálya,nem hozzák vissza stb,olyan nincs!!!

Azt nem értem ,hogy mire kérnek el ,,,700 ,800 ,900, 1-milla forintokat,visszaperemezett sárvédőjű,rohadtsárvédőíves-küszöbű,,nagyhátulja rávágott,kutyaházbelsejű,agyontörött,teljasítménynélküli,hengerfely-folyós ,adagolócsöpögős 15-év körüli autókért ??? :) Szóval ennyit 325 tds-ről :) !

Csak nem haragszotok meg :) ill,te elismerem ezt a csodálatos elektromos adagolós,átemelő pumpa hibás állandóan fals-ot szívó aggregátot!

De az 5-ös kaszni az nagyon nagy,,,,ígyhát megcsalom a márkát :) és egy másik német után nézek ,,amiben gyerekkori tapasztalataimban,nem csalódtam :) !

Rámegyünk  :) a 190 2,5 turbodiesel-re  ez van ,,,kap egy cooler-t egy kis nyomást,,,az adagolóra rátekerünk,,ledugózzuk egr-t azt csók :) !

Kb ennyit szántam volna rá :) !

Azthittem meg lehet etetni vele a 14 15 16 :) persze,,,,,ésszel :) ! Hisz diesel,,,és turbo-s persze :) !

Szóval üdvözletem,,,de azért ,,,be be nézek ide ,,tetszik itt  sok ember hozzáállása !!!

Minden jót urak , pár nap múlva viszlát :) !

Előzmény: 525tédé (4344)