sanyi4012 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 477

Én is próbáltam jó pályát csinálni,biztosan mennyenek a vonatok ne legyen leállás.A számítógépes program szerencsére észreveszi ha valahol leáll egy vonat és oda nem küld másik szerelvényt.Vé gülis elég jó lett a pálya (eddig)dehát van benne rivarossy,ROCO,PIKO,MEHANO,LIMA sinelem is.Elég nehéz ennyi fajtából összerakni.Azér is van ennyi ,mert mindig ha találtam valami olcsót azt vettem meg.

A feltünőbb 2-3 szintet viszont már szinte csak PIKO-ból rakom ki!Képzelheted ha minden házat,fát,bokrot megvennék a modellboltba nem is tudnám felépíteni az asztalt,ráadásul az interneten nézegetve,a modellboltban mindenkinek ugyanolyan lenne a terepasztala,mindenki ugyanazt venné meg csak más rendszer szerint rakná fel.

De a sínre visszatérve elég sok az a 100 méter!Nem is tudom hogy vettem volna meg csak pikóbol.A rivarossy kidolgozása elég jó,csak alacsony a sínkorona magassága.A lima nem túl jó,a mehanónak a váltói egész jók,de nagyon vastag a sínszál.A roco 2,5mm-es néhai hobby sinek szinte ugyan olyanok mint a mehanók.

Előzmény: HOTotya (474)