macipofa
2009.09.21
|
|
0 0
1951
|
Megy a Spektrumon "A poráz két végén" cimű oktató sorozat. Mindenkinek ajánlom. Nagyon problémás kutyákkat, akiket már el akarnak altatni a gazdik, azoknak segit egy oktatónő. Olyan apró trükkökkel megtanitja a kutyákat, mit lehet mit nem. Hozzáteszem soha nem veréssel. Meglepő , de a nagyon problémás kutyákkal is müködik. Érdemes pár részt megnézni. A szomszédban van egy vizsla...nála neveletlenebb , ugrálos, ugatos, morgos , hülye kutyát én még nem láttam. Nem lehet fegyelmezni, nem hallgat senkire, még a gazgáira sem. Rábeszélésemre a gazgi beiratkozott egy alapfokú képzésre a kutyával. 6 hét egy tanfolyam , het 2 alkalom, ami 1 órás. A kutyára rá sem lehetett ismerni a 2. alkalom után. Nem ugrál , nem morog , szot fogad. Pedig én meg voltam gyözödve, hogy neki nem lesz elég a 6 hét kiképzés. Tehát leszürve nem a kutya hülye, hanem a gazdi nem csinált valamit jól. A gazdi is ugy élvezi, hogy hallgat rá az eb, hogy már azon gondolkozik , tovább megy és kiképezteti MAGÁT kiképzőnek. FONTOS! Nem verik a kutyát , még a seggét sem. Nem kiabálnak vele.
Bizton állitom , ha a kutya képzett és a gazdi is, az nagyon összehozza öket. |
|