petrence77 Creative Commons License 2009.09.20 0 0 48813
Sajnos csak akkor él ez a fórum amikor a Mester ír nekünk. Pedig szerintem nem jól van ez így. Lenne mit megbeszélnünk pl. a korábbi naplókból is, de akár egymás között is hasonló témában. Azt gondolom, hogy ezen a fórumon egy különleges nyelvezet miatt egészen jól megértjük egymást. Hajrá gömbtársak beszélgessünk akkor is, ha a Mester éppen nem ér rá írni nekünk.
Korábban, saccperkb. 2 évvel ezelőtt, amikor nagyon ritkán írtak ide a gömbtársak, akkor filóztam is rajta, hogy csak akkor fogok ide hozzászólni, ha legalább 11:11:11 óráig nem szólt ide senki. Persze nem bírtam ki ezt a stresszt, nem tudtam megállni.
Az természetes, hogy amikor a Mester ír, akkor nem tud magán uralkodni az ember és muszáj rajongolni, mert különben berajongol az ember vagy valami más komlikáció támad, ami esetleg orvosi beavatkozást is igényel. Na de ha nem ír a Mester attól még lehet itt véleményt formálni, sok minden hasonló témában. Bélavárosi Gt.-k előnyben.

Mi történt a hétvégén Bélavárosban?? Kossuth utcai húsboltról pl. még senki nem csinált egy normális fotót, pedig... (Mondjuk én se csináltam, pedig jártam arra tavaly.) Buszvégről sincs fotó. Meg egy csomó más mindenről se. Nem baj! Majd lesz.