borzimorzi
2009.09.20
|
|
0 0
4159
|
Vow! A tető eddig eszembe sem jutott, legfeljebb napelem vagy napkollektor céljára, bár az csak a használati melegvíz felmelegítésébe tud besegíteni, a téli fűtéshez édeskevés. Na de kazán a tetőre? Ez nekem új. És milyen igazad van! A kettővel ezelőtti közgyűlésen nálunk elmondta egy meghívott szakértő bácsi, hogy ő csak úgy tudná elképzelni, hogy a legközelebbi gázvezetéktől (kb. a családi házas övezet első utcájáról északon, vagyis a Kadosa utcáról) kéne leágaztatni a dolgot, de egyik házba sem tenni kazánt, hanem valahol a parkban építeni neki egy kis házat vagy pincét, és oda tenni be. Ezt követően pedig úgy képzelte, hogy a fűtésre használandó forró víz csőrendszerét is odáig el kell vezetni, hogy a kazán melegítse a vizet, és az menjen aztán a radiátorokba. Félig aludtam, mert előtte éjszakáztam, és volt már vagy 2 éve, úgyhogy a részletek nálam törlődtek, de kb. ez volt a lényege. Aztán mondott a bácsi egy hozzávetőleges bekerülési árat és a jelenlevők egy szisszenéssel kaptak levegő után. Gyakorlatilag a közös költség jó 10 évig a minimálbér fele lenne havonta, mire azt kinyögnénk. Úgyhogy a kérdést ad acta tettük. Csót: b |
Előzmény: Hülyesamu (4155)
|
|