Mr Spock Creative Commons License 2009.09.20 0 0 44111
Nem tudom, hogy csinalod...de a hozzadtartozo nok gyonyoruek ))

Talan ugy, hogy szovegben nem vagyok feminista, DE........

Az igazi eletben mindig ertekeltem az ertelmes es erdekes noket. A masodik felesegem tortenete kulonosen jelkepezi ezt. A keprol lathatod, hogy tenyleg gyonyoru volt fiatal koraban, jo testtel es mindennel ami ahhoz kellett, hogy a ferfiak lihegtek utana. 15 eves koromban ismertem meg, es hamar felfedeztem, hogy szinten szuper-ertelmes. Na de ezzel rajtam kivul senki mas nem nagyon torodott, mindenki a testevel es a kinezesevel torodott. Igy aztan a szerelmi elete ment ebbe az iranyba, de kozben velem vegtelen orakat beszelgetett errol, arrol, amarrol. De facto igazan jo baratok lettunk. Mar akkoriban (fiatal korunkban) megprobalt "bekeriteni", de tul sok manus zsongott korulotte, igy abbol a szempontbol egyszeruen nem biztam a szituacioban.
Kesobb pincerkedett, bar kisasszony lett, en meg probaltam meggyozni, hogy vesztegeti a eletet, mert azzal az ertelemmel joval tobbre kepes.

Az elso feleseg tortenete egy masik kulonlegesseg, de azt most atugrom. Szoval 73-ban dobbantottam az elso feleseg miatt aki akkor Ausztraliaban elt (o is magyar lany volt). O is kijott USA-ba, hozzam, hazassag, gyerekek, a szokasos tortenet. Sajnos a hazassag felborult 88-89-ben, en nem ugy terveztem. Banatomban es depressziomban hazalatogattam, anyamhoz, haverokhoz, hugomhoz, es egeszen veletlenul (majdnem veletlenul) ossze-szaladtam Kati-val (masodik feleseg). Ő akkor a nyakamba borult (azonnal ahogy meglatott akkor, 17 ev nemtalalkozas utan) and the rest is history (a reszletek hosszuak). A lenyeg az, hogy azonnal elvalt az akkori ferjetol (kozismert TV szemelyiseg volt), otthagyott csapot-papot, amugy sikeres (es anyagilag gazdag) eletet, es kijott hozzam USA-ba. Azota is boldogan elunk.

Ja igen, es amig nem lattuk egymast, rajott, hogy tenyleg vesztegette az eletet, elment a jogi egyetemre es ugyved lett.

Leven mindketten 61 evesek, a gyonyoruseg persze elment, de ma is ugyanolyan ertelmes es erdekes szemelyiseg mint volt teenager koraban. A kovetkezo ket kep:
A repulos 2001-ben lett kattintva, Kati egy Boeing 7X7 pilotafulkejeben, a masik 2008-ban valahol (nem emlekszem).

Nagyon buszke vagyok ra es nagyon szeretem most is
Előzmény: Törölt nick (44101)