windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.20 0 0 410

Dobri "elbeszélünk egymás mellett"....

Nekem nem a személyekkel van bajom....hanem a rendszerrel...

az hogy nem bescülték meg őket....?  hm...Őszintén - ha csak azt nézzük - nem megbecsülés az hogy elmehet nyugállományba..?..nem is olyan rossz pínzért....

Értelek amúgy...lehet csinálná tovább ahogy írtad alacsonyabb beosztásban, illetve inkább úgy fogalmaznék...kevesebb pénzért....hiszen egy 2-es szorzóval rendelkező embernek szvsz nem a beosztási illetménye magas, hanem a pótlékok amelyek rájönnek....

szóval amennyire ismered őket...miért nem csinálták tovább más beosztásban...mi amiért ügy érezték nem becsülik meg őket ?

de korábban leírtam nagy vonalakban a törvényt mit hogyan enged meg....egy biztos kizárt hogya törvény ereje folytán egy 40 éves kommandós csak ógy nyugdíjba mehet...vannak kiskapuk...beosztás megszünése,..egészséggyi alkalmatlanság....

Ismerek é is jó pár fickót egészségügyi alkalmatlanság címén nyugállomány mivel meg voltak az évei, de a kora nem....  E mellett (mármint a nyugállománya mellett)  biztonsági őr...magánkopóő stb...no akkor nem értem ....és hát az adótörvény is megkerlhető....amely a nyugdíj mellett végzett jövedelemre vonakozik.

Luxus amit az állam megenged magának...nem a személyekkel van bajom..szvsz mindenki más megtenné az ő helyükben...ha ilyen lehetősége volna....hanem a rendszerrel...de ezt már leírtam...

Valakinek van infója, hogy más fejlett demokrácóban ez hogy műkszik...nekem van, de nem biztos hogy valós....hülyeséget meg már írtam eleget

Előzmény: Dobri (408)