Törölt nick Creative Commons License 2009.09.19 0 0 595
Számomra nyilvánvaló hogy nem minden gabonakört egy team készít.
Vannak profibbak - pénzesebbek (tudod: angolok gazdagok nagyon) - és sutábbak akik egy deszkalappal meg egy madzaggal kódorognak.

Ámde - és ezt észrevehetted irásaimból - akceptálom azokat a regisztrált furcsaságokat, amikről a kutatók beszámolnak és nem tekintem zsigerből hazugságnak. Ezért hajlok arra, hogy a gabonakörök egy része valamilyen természeti jelenség.

Azt kizártnak tartom, hogy földön kívüli űrhajósok csinálják. Naiv fantazmagóra és ahogy már ezt is kifejtettem, egy intergalaktikus szupercivilizáció teljes idiótának nézése, pontosan a hívők hitük tárgyát degradálják ezzel, ugyanis nyilvánvaló ésszerű logikus gondolatmenettel felfogható és belátható, ha itt lenne egy idegen civilizáció NEM BÚJKÁLNA és nem gabonakörökkel üzengetne szánalmasan.

Egy hipotetikus eset kivétel, amit szintén írtam már, ha mikroszkópikus méretűek ezek az idegen lények. Ez az egy lehetőség van, ami esetleg korellációba hozhat földön kívüli technológiai civilizációt és a gabonaköröket. Tegyük fel, mert nem látjuk őket és rádiójeleik lövedékeik is olyan picurkák, hogy nem érzékeljük, viszont valamilyen hiper technológiával képesek egy éjszaka alatt kialakítani ilyen köröket és ez a technológia sugároz. Ezt el tudom képzelni, de szerintem beláthatjuk, sok realitás e teóriában sincs.. ;)
Előzmény: Jessica Fan (587)