Ohrana !
Előrevetítem, lehet már valaki megválaszolta, dehát most kezdtem olvasni és igyekszem válaszolni vagy reagálni egy-egy hsz-re...
Igazából azt sem tudjuk hogyan történt az egész.... A hírekben azt hallom, hogy idegen "civill" autósok jelezték a rendőrség felé a támadást, illetve vszeg azt, hogy valaki feltehetőleg benzines flexel bontogatjaa Grouppos pénzszállító hátiját. Abba belegondolva, hogy az elsuhanó autós ezt észleli és tényleg jó állampolgűrhoz métóan jelzi is....lehet hirtelenjében azt sem tudja melyik kavicsnál történhetett...(kilóméterkőnél) és csak egy hozávetőleges adatot ad meg....Tehát a kiérkező rendőreink, lehet épp belefutottak a tevékenységbe, mivel nem tudták pontosan a helyszínt....
(egy példa egyszer észeleltem egy karambolt kocxsival haladtamban csúnya eset volt....azonnal a mentőket hívtam mobilról...közben igyekeztem a forgalomban félreállni...a mentős kérdésére hol van pontosan hát összevissza beszéltem pedig naponta járok arra....)
No mindegy...visszatérve,...nekem az furcsa....csak belegondolva...haladok a pébzszállítóval...(részesültem ezer képzésben hogy mire figyeljek Követő autó...simuló autó...stb.) észlelem, hogy egy verda elhalad melletem és ablakból vagy tetőablakból (nem tudom itt mi volt) tüzet nyitnak rám....a társam aki mellettem ül....nem hívja a diszpécer kp-t ? vagy hogy van ez...a TV-ben elég modern pénzszállítónak láttam a régiekhez képest....sőt szerintem nyomköveztő is van benne, sőt talán olyan amely folyamatosan figyelemmel kiséri a mozgást (ehhez nem értek, de van valami ilyesmi) Biztos van valamilyen mód, hogy egy támadást azonnal jelezzenek....kérdem megtörtént.... a hírekben csak annyit hallani, hogy elhaladó autósok jelezték atámadást... Aztán kilehet számolni és lemodellenzi, hogy lehetett ez...a támadók megállásra kényszerítik a pénzszállítót....az sem 1 perc szerintem amíg megállnak és szembe nézve a ténnyel ki is szállnak a verdából...mert nem bíznak a péncélzatban...közben nincs idő értesíteni a diszpécsert hogy két faszi ilyen és ilyen autó....nem értem....
Nekem úgy tünt a TV-ben hogy a jobb oldali kerekek vannak kilőve...szóval semmit nem értek...
Aztán lehet, hogy a megoldás sokkal egyszerűbb...csak a hírek jöbbek lassan...és szerencsételenekne nem volt más lehetőségük..
Ha valaki már felvetette, bocs....
KÖlcsönvett teharautó, vagy kamion....hm ilyenkor az első kiérkező zsarunak nem hiszem hogy erre lenne ideje....főképp hogy szvsz azt sem tudták pontosan hol van a helyszín....csak hogy kb...No meg egy autó fényszóró milyen messze világít el....? mármint olan szinten, hogy egyértelműen megállapitsuk azt, hogy az támadó, az meg aki guggol, vagy fekszik vétlen...sértett.... A villogó "kék lámpát", már messziről látni..."felkészülhettek" a fogadásukra...
Nem ismrem a részleteket, vannak verzióim, meg elméleteim de ezek csa azok maradnak addig amig nem tudom, tudhatom meg a részleteket....addig szidok mindenkit....és anyázom..és gúnyolódom...és bizony lehet feleslegesen.és lehet alaptalanul is...