amúgy teljesen igazad van.....
de....
ahogy nicktársunk írta, lehet tudták már hogy ak-val vagy legalábbis gépkarabéllyal vagy hasonlóval állnak szemben. Ezzel szemben meg neki állni vigéckedni, lehet mint a filmeken, vagy mint Zrinyi ( a korábbi és nem költő) nekirontani....a valaminek...
Ahogy néztem a grupppossss nem is volt olyan hulladék verda....tehát azt is el tudom képzelni, hogy a támadás megkezdésekor már akár "beszélgetőkapcsolatban" is lehettek a diszpécserrel.
Ettől függetlenül....ha a yard tudta milyen fegyverrel állnak szemben, akkor (márpedig szvsz tudták) marhaság volt nekirohanni, vagy egyből a helyszínre törtetni olyan közelségbe amely már lehetőséget ad az alkövetőknek, hogy tüzet nyissanak....
A bűncselekmény megakadályozásához, vagy akár a félbeszakításához. már az is elegendő ha kéklámpa szirénával közelítenek....és akkor talán van lehetőség akár még üldözni (követni) őket és tájékoztatni a többi felcsatlakozó rendőrt is....
Mert azért, hogy rendőr vki még nem kell meghalnia, bár vszeg esküje erre is kötelezhetné....
Persze könnyen dumálok, nem voltam ott, nem tudom pontosan hogy történt....így lehet a fentiek hülyeségek....
Én csak azt nem értem busafejű rebndőri vezérek orrba-szájba jártak egyidőben tanulmányutakra idegen országokba, még a nagy bazi USÁba is... vajon mit tanulmányozhattak ott....sőt páran még mindenféle FBI-je academy-ket is elvégeztek...ők hun vannak...?
Ni mindegy csak megtudjuk hogy mi történt pontosan....
Egy biztos ezek a fickók nem először raboltak, vagy akartak rabolni....