hipolit Creative Commons License 2009.09.17 0 0 215
Sziasztok!

Igaz úrral nekem sincs semmibajom,szerintem nagyon jó fej.Költözni szerintem nem fogunk időben,mert három hete jártam arra vittem a csempémet és a fürdőszobám volt csak készen,a héten ismételten arra jártam,mert megint vittem egy pár dolgot a kéglibe és sajnálattal tapasztaltam,hogy ugyanott tartanak mint három héttel ezelőtt, A konyhám se csempézve se burkolva,WC nincs csempézve burkolva,nincs ajtó félfa,nincs parkettázva.A folyósok már kövezve vannak és ki is van festve.A lépcsőház forduló még sehogy nem áll, se kövezve se festve.Nekem az ablakokkal is van egy kis gondom.A nappaliban az ablak két szárnyas de csak az egyik felét lehet kinyitni a másik fele merev,tehát az ablak takarítás kicsit nehézkes lesz mert nem lehet befelé nyitni, így létrára kell állni és ki kell hajolni ami kicsit veszélyes.A kisszobában is ugyan az a helyzet csak itt a kétszárnyas erkély ajtó van aminek csak az egyik felét lehet nyitni, a másik fele merev, szerencse,hogy itt ki tudsz menni az erkélyre és így le tudod takarítani az ablakot.Szóval ez a tény állás,szerintem nem lesz meg a műszaki átadás szeptember 30-ig. Két hét van a megadott határidőig és elég sok még a tenni való.
Sziasztok!