bartsimps Creative Commons License 2009.09.17 0 0 2752
Na mivel már rég írtam ide, végigolvastam a 10 oldalnyi kommentet az új lemezről :D
Én már letöltöttem, de még nem volt időm meghallgatni, csak bele-belefüleltem, de ez alapján még elég lapos UA folytatásnak tűnik, de ez egyáltalán nem a végleges véleményem.
Azért kár, hogy a Megadeth már nem tartozik azok közé a bandák közé, akiknek a lemezét a megjelenés napján megveszem, és addig bele sem vagyok hajlandó hallgatni, akárcsak 4umos. Nekem már csak a Metallica maradt ilyen meg a mindenkori GNR, bárkivel is zenél Axl.
Pár éve nagy örömöt okozott nekem Dave, szerintem a sérülése után visszatérő System lemez baromi jó, nyilván nem egy Rust vagy egy Countdown, de elég erős lett, bármikor örömmel meghallgatom, Die Dead Enough refrénje Youthanasia szintű, a Kick The Chair király, a Blackmail The Universe pedig talán a legjobb kezdés a Holy Wars óta.
Az UA számomra a Megadeth mélypontja volt, és főleg azért, mert arra nem lehet rásütni még azt sem, h kísérleti lenne. Egyszerűen lapos és unalmas, a Túlemond újrafelvételéért pedig piros lap járna minden normális ligában :)
Azon meg nem kell csodálkozni, h Dave mindne lemezmegjelenéskor jön "az uj Rust In peace" dumával, sajnos a Metallica kapcsán is folyton az új Justice-ről regélnek mostanság, úgy látszik ennyire hülyének akarják nézni az ősrajongókat, hogy csak ilyen átlátszó hívószavakra vesznek lemezt.
Na majd meghallgatom ezt az Endgamet is, elöljáróban ennyit :D