Jessica Fan Creative Commons License 2009.09.17 0 0 556

Oké...

Íme:

Mint már említettem a Magyar Ufokutatási központ tagja vagyok 2005 óta. És volt szerencsém egyszer 2006-ban egy gabonakör megvizsgálásán részt venni Mezőkomáromban egy 6 tagú kutatócsapattal. Két egymásba olvadó tökéletes körről van szó. A nagyobbik kb háromszor akkora mint a kisebbik. A hivatásos kutatók talajmintákat vettek, és az elektromágneses sugárzás mértéke jelentősen nagy volt a mérőműszer kijelzőjén. Én amikor a körbeléptem egy olyan energiát érzékeltem magam körül amit szavakkal nem tudok leírni.... Megfájdult a fejem....A kör közepébe merészkedtem, amikor a Magyar Ufókutatási központ egyik gabonakör kutatója karonragadott és arrébb vitt onnan, e szavakkal intett meg:

"Nem ajánlatos a "valódi" ábrák közepébe menni, mert a sugárzás ott a legnagyobb és káros lehet az emberi agyra."

Én csak meredten álltam, és bólintottam. Később, még aznap este jelentkezett egy szemtanú, aki kérte hogy a nevét ne tegyük közzé. Ő a gabonaföld mellett egy tanyán lakott, és állította hogy éjjel 3 körül a kutyák vadul ugatni kezdtek. Kiment a tornácra és ÉNY felől egy kék fénygömböt vett észre amely lassan repült a gabonamező fölé. Ő elmondása szerint úgy 400 méterre lehetett a szokatlan jelenségtől, amely fél percenként a színét váltogatta, és olyan erős fénye volt hogy az éjszakát nappalá változtatta.

Egyébként a gabonaszárak nem törtek el, hanem szimetrikusan elhajlottak azonos irányba.

A fejfájásom ezután még napokig nem múlt el...

Előzmény: Törölt nick (555)