Mr Spock Creative Commons License 2009.09.17 0 0 44068
....jol van igy Gabor ?

Egeszen veletlenul vettem eszre. Csak neha latogatok ide, megnezem hogy irt-e nekem valaki szemelyesen, es ha nem altalaban megyek tovabb. Egyket soros hozzaszolasokat nem nezek meg. Neha hosszabb hozzaszolasokat igen, de azokbol is csak azokat ahol a legelejebol ugy erzem hogy erdekel a tema. Meglepett hogy a "lepetézes' tema még mindig tema, ugyhogy belepillantottam.

Az en velemenyem még mindig ugyanaz. Hiszek a szolas-szabadsagban, még akkor is ha az politikailag nem korrekt temakrol szol. Mint tema. Egyetlen dolgot tartok feleslegesnek, es az az egymas szemelyes piszkalasa. Erre egyszeruen nincs szukseg.
Tul kevesen vagyunk, es ez vagy egy barati kor, vagy nem. Hidd el nekem, es higgyetek el nekem, hogy Mumut, Kobzart, FR2-t, schgy-t es tobbieket akik itt vannak nem azert latogatom meg es beszelgetek veluk, mert oket tartom a vilag legertelmesebb embereinek (magamat beleertve), hanem azert mert ez "igy alakult" es en valahogy barataimnak erzem a tarsasagot. Tehat enszerintem mindannyiunknak ugy kellene viselkedni, ugy kellene beszelni, mintha tenyleg szemelyesen ismernenk egymast, es osszejonnenk egy presszoban, vagy valamelyikunk lakasaban es elbeszelgetnenk. Ennyire egyszeru ez az egesz.
Előzmény: Mumu (44062)