Tapasz Creative Commons License 2009.09.16 0 0 210
Sziasztok,
Aki teheti és van ideje és maga fogja megoldani a konyhabútort .én ajánlom neki, hogy a falakat mérje le előtte, mert merőleges nem sok van.
Pl.: 270 benn a falnál, 268,5 60cm-el arrébb, ott még bőven lesz bútor, hiszen ekkora a munkalap a konyhában.
Mielőtt bárki rendelne méretre bútort, MÉRJEN ELŐTTE rendesen a falakat, mert utána ráfarag majd (szó szerint), ha nem fér be a helyére.

Kinn voltam múltkor az építkezésen információt gyűjteni, egész jól haladnak viszont, az IGAZ ANDRÁS néven futó ember aki az építésvezető, nagy ívben tojik az egészre. ÉS majdnem, hogy elzavart mikor rá kérdeztem, hogy tudják-e a papíron lévő dátum szerint az ütemezéstervet tartani. Ne mondja meg nekem, hogy hányszor menjek ki, mert kiváncsi vagyok hogy haladnak és milyen minőségben a munkával. FELHÁBORÍTÓ. Én nekem ez a meglátásom. Szerintem sokan vagyunk abban az esetben akik hitelre vettek lakást és még jó sok évig fogják fizetni. Nem mindegy számomra, hogy mennyire kokányolják össze.
Nem tudom másokkal is így foglalkozik.

London Zsolt legalább felhívott, hogyha történt valami, vagy ha kerestem őt mindig tudott választ adni. Most meg semmi infó.

Üdv. egy reménykedő lakó, aki aggódik kicsit a lakás miatt