Mr Spock Creative Commons License 2009.09.15 0 0 44045
A Wikipédia neked lehet hogy barátod, de nekem nem édes barátom. Egy szabadon szerkesztett (ami alapvetően nem lenne baj, ha hatékonyan lenne kontrollálva) hiányos, dezinformációkkal teli internetes lexikon...
Az alulműveltség egyik szinonímájává válik lassan...

Lehet, hogy rosszul emlekszem, de nem te gyoztel meg engem annak idejen, hogy milyen jo a Wikipedia?

Amugy: ahhoz kepest, hogy mindenki szerkezti, en még igy is egy nagyon ertekes informacio forrasnak tartom a Wikipediat. Okay, nem mindenben pontos, de az elkepeszto tartalmi mennyiseg enszerintem igy is egy ertekes informacio forrassa avatta. Mar regen tul van 3 millio cikken, amig az Encyclopedia Britannica 80 ezer koruli cikket tartalmaz, a Grolier 30 valahany ezret (valamikori kedvencem).
Igy is probaljak "szerkezteni", es enszerintem nem sok even belul nagyonis lehetseges hogy a legertekesebb informacio-forrassa fog valni.

Amugy, ami a partossagot-partatlansagot illeti, egyik encyclopedia sem partatlan. Még akkor sem, ha az szeretne lenni. Mert amig emberek rakjak ossze, ez sajnos lehetetlen.
Előzmény: Törölt nick (44042)