Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni ha lehetséges:)
A férjemmel most szeretnénk autót vásárolni mert a jelenlegi 19éves autónk felmondta a szolgálatot...
A választásunkat ez is befolyásolta ,hogy van két kislányunk vagyis olyan autó kellett amit megtudunk fizetni de mellette elférünk benne tisztességgel.
A Chevrolet Lacetti SW 1.6 ott szemeltük kis 2006/8-i évjáratú 40e km-rel..
a régi autóinkról tudni kell,hogy nagyon megbízhatatlanok voltak és sokszor cserbenhagytak minket rengeteg pénzünk ment rájuk ezért is döntöttünk arról,hogy veszünk egy fiatalabb kocsit.
A férjem egyből beleszeretett a Chevroletbe és kezdetben én is így voltam vele de ahogy itt olvastam a hozzászólásokat illetve a lacettiklub honlapját úgy azóta teljesen elbizonytalanodtam...
A sok típushiba ami előjöhet az egy kicsit megijesztett..
A régi autónk is elég sokszor eljátszotta a rángatást anno ami az őrületbe kergetett. Velünk is megtörtént,hogy két gyerekkel a kocsi megadta magát és nem ment tovább..
Na én ettől akartam megszabadulni és végre nem akartam azon kattogni mikor hagy cserben az autó minket..Biztonságérzetet akartam...
A kérdésem az volna,hogy tényleg sok Chevroleten kijönnek ezek a hibák?
Ha kijönnek akkor mindegyik típusra jellemző?
Az ,hogy milyen évjáratú a kocsi az számít?
Mert úgy hallottam az új szelepekkel már megszűnik a kormozódás,rángatás..
Melyik évjárattól vannak az új szelepek?
Ugyanis van egy 2008-as évjáratú lacetti is amit néztünk nyilván drágább de ha azzal nem lenne ilyen gond akkor inkább fizetünk érte többet..
Elnézést ,hogy ennyit írtam de lényegében már ma választ kell adnunk,hogy döntöttünk..
A segítséget előre is köszönöm!