Theofilius Creative Commons License 2009.09.11 0 0 8343
Hali!

Eddig minden problémámat a Ti segítségetekkel tudtam megoldani. Köszönöm!
Most pár olyan kérdésem lenne, ami nem égetően fontos, de szeretném megcsinálni ha lehetséges, és szerintetek is van értelme.

A fedélzeti computer bele volt írva a felszereltségi listába, de a 2 kijelzőnek csak a felső része működik, ami az óra/dátum/hőmérsékletet, illetve a rádió/cd aktuális állapotát mutatja.
Az a gyanúm, ez nem fed. computer...vagy ha mégis az, hogy lehet életre kellteni?
(a jobb bajuszkapcsoló végén sincs az a bizonyos 2 gomb, ebből is gondolom, h nem fed.comp.)
Be lehet-e rakatni egy rendes fed. comp.-t, vagy uram bocsá, lehet kapni a kijelző helyére esetleg egy - (csak álmomban jelent meg, valószínű túlajzó fantáziám szüleménye) - olyan eszközt, ami tudja a fed.comp. feladatait, és esetleg GPS-ként is szolgál?
Gondolom nincs ilyen, de az ötletet megvalósíthatná, pl. a Dension...tetszene. :)

Illetve ha lehet rakatni bele egy normál fed. comp.-t, akkor annak mi a módja, hol lehet kapni, kb. mennyibe kerülne, és ha nem újról van szó, számít-e az autó típusa...értem ez alatt, hogy mekkora motor, diesel, vagy Benzin... stb.

Nagyon köszönöm előre is!

--Nagyon elvetemült, fáradt agyszülemény ez a GPS megoldás? Tudom az érintőkijelző gond lenne, de szívesen navigálnám máshogy, ha szépen be lehetne oda rakni.--