Sziasztok!
Mivel nagy paradicsomkedvelő vagyok, itt a helyem a topicban, csodálatosak a paradicsomaitok, még akkor is, ha a sok kártevőre panaszkodtok.
Nagyon szép a piros paradicsomlé, de a sárga üveges egyszerűen íncsiklandozó, kedve lenne az embernek a monitorból ki kapni.
Én is szoktam a fagyasztóba eltenni egészben paradicsomot, és nagyon feldobja az ételt télen mikor kevés zöldséggel, találkozik az ember, vagy ha találkozik igen drágán.
Üvegben is szoktam eltenni, mert szerintem sokkal finomabb, mint a bolti pancs.
Az aszalt paradicsomról, most halottam először, ki fogom próbálni, habár nem nagyon szeretem az olasz és a görög ételeket, de mint írjátok a hagyományos magyarételek ízét is, feldobja, hát egy próbát megér.
Sajnos nekem nincs csak egy pöttöm kis virágos kertem, de minden évben veszek egy-két cserépnyi paradicsomot, és a teraszon nevelgetem.
Szeretném megkérdezni, hogy a sárga paradicsomot is lehet cserépbe ültetni és ott nevelni?