neal and jack and me Creative Commons License 2009.09.10 0 0 2610
off

hm, értem...
én meg azt reméltem, hogy majd te ajánlasz még nekem egy két jó kis darabolós zenét istr.

az általad teccős instru zenétek felsorolván nemigen ajánlom egyiket sem, az alant leírtak közül. nem nyugis egyik sem.

collapsar iszonyú bonyolult, sztem kottából tolják, mert megjegyezhetetlen dalaik vannak, pedig se gitárszóló, se basszgitár (!) nincs benne. tördelt témák, meg agyatekert nóták jellemzik.

continuo renacer: spanyol egylemezes (eddig még) project, de nem flamencóznak benne, hál' istennek. tikatika, grind-os gyorsaság, minden van benne. csak a dob szól irgalmatlanul f*sul, mintha valami csöves dobgép/elektromos dob lenne. a basszusgitár viszont kifejezetten szép szól.

das war: egylemezes dzsidzsi zene, nekem nagyon bejön. dobgépes, de nem vészes.

hematovore: azt meg már ismered is. imádom, nem tudom megunni. a nokturnal lemezüket meg is vettem eredetiben.

sclera: egytagú ausztrál project, dobgéppel (ami elég zavaró, mert hallatszik rajta rendesen). egyébként jó nagyon, talán death metál lenne, vagy mi.

electro quarterstaff: gitárszóló nélküli, komplex, dübörgős metál. a hangzása 100%-os, olyan, hasonló a hematovore-hoz, csak annál is sokkal lepusztultabb.

a crack the skye a mastodon legutóbbi lemeze :), csak kiadták instru változatban is, pont úgy, mint a dt.

floydot szeretem én is, opeth-et gyűlölöm. ki nem állhatom, ha egy zenekarban váltott ének van (dallamos ének/hörgés). inkább hörgőpárti vagyok, de azokba' meg sok az egysíkú. volt egy német zenakar anno, torchure, két lemeze jelent meg, na ott iszonyú jó "hangja" volt az ürgének. aztán valami turné közbe' a fél banda meghalt autóbalesetben...

on
Előzmény: Atom-anti (2609)