gabokat Creative Commons License 2009.09.09 0 0 180

Eloszor en is korulneztem a Cordia szerzodesben allo partnereinel furdoszoba es konyha ugyben. A konyha tervezeseig el is jutottunk, de mivel tobbszori rakerdezes utan sem kaptam toluk arajanlatot, ( ez a Hotel&Home volt),igy mashol, egy videki butorstudional rendeltem meg a konyhat es a beepitett szekrenyt is. Erre vonatkozoan annyit, hogy nekem nem tetszett  a Roldor (akik a Cordia uj, beepitett szekrenyekkel foglalkozo tarsa) hozzaallasa. Megbeszelt idopontban talalkoztam ugyan a kepviselojukkel a lakasomban, de vegig az volt az erzesem, (ezt kesobb mas is alatamasztotta) hogy 1.) nincs igazan ram idejuk, vagyis gyorsan dontsem el mit is akarok 2.) szabvany meretu szekrenyeket probaltak beepittetni, amelyeknel ugyan gyors a kivitelezes, de az nem az en elkepzelesemnek megfelelo volt

Hat igy is lehet...Igy az eloszoba butor is a mar emlitett videki studioval lesz legyartva es beszerelve.

A fordoszobat meg ugyan nem rendeltem meg, de orulok is, hiszen minden szamitasomat keresztul huzta a meroora ajto. E miatt a radiator csuszik, aminek kovetkezteben nem lesz hely faliszekrenynek az egyik falon.

Igen, a Decocerammal megszunt a kapcsolat. Hogy ez mi miatt tortent nem tudom, de ugy hallottam ott (Czegledi ut 1-3, ha jol emlekszem) diszkontta alakult a hely es szuper dolgokat potom penzekert lehetett megvenni. Azt nem tudom, meg mindig tart-e ez.