Liquidz Creative Commons License 2009.09.09 0 0 179
Kedves gandg53,

Szerintem sem gond, hogy nem tőlük választotta; így szabadon nézelődhet máshol. Persze jó lett volna előre tisztázni a színeket, vagy egyáltalán nem kérni a csempézést.

Nekem az alternatív fürdős cégnél ("enbé") tetszett meg a relatíve kis kínálatból a járólap és a csempe (bár a kinézett szanitereket ők sem tudták biztosítani, így azt máshonnan szereztem be), a laminált padlóból szintén nagy a választék a padlósnál, így azzal sem volt nagy gond.

A mobilan külső beszállítóval dolgozik, így nem elérhetőek az egyedi igények szerinti módosítások. Ráadásul piszok drágák. Cserébe teljesen standard-modern és jó minőségű bútort kap az ember.

Én rengeteg kutatás után egy másik céget bíztam meg a konyhabútor elkészítésével (Franco and Stefano, www.francoandstefano.hu). A teljes procedúrával, a tervezéssel és a minőséggel is a lehető legmaximálisabban meg vagyok elégedve. Az árak itt is picit húzósak (bár a mobilannál úgy 20-25%-al alacsonyabbak), de magyar gyártmány, és odafigyelnek az ügyfél kéréseire. Időközben a Cordia is rájött erre, és a Thermal Zuglóhoz már ők (is) a beszállítók (nekem kemény százezer forintba került az, hogy akkor még nem..).
Előzmény: qandq53 (175)