materover Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1598

Hallottam hogy masik forumon pocskondiaz, raadasul engem.

Mikor elvittem hozza a vasat abban allapodtunk meg hogy maximalkis esetben ha nagyon nagy para van a valtoval 220 ezer lesz max. Erre felhiv ( jo uzletember modjara ) hogy plusz meg ezt meg azt kellene kicserelni ( mondomù magamban szuper, ez sem 220 lesz mostantol), fel is torbazta az arat 350 re utana egy hettel megint felhiv ( mintha jatekgepezni jarna a penzelmmel ) hogy a konverter-citrom vagy mi a fasz na o azt is kicserelne legszivesebben. Erre mondtam neki hogy - leszogezem fingom sincsen hogy mi a banat az tolem aztan dinnye is lehetne ha szerinte jo, es nem beteg ( az elozo szerelo 2000km-el azelott Korcz Geza felujitotta ) akkor ha lehet ne, mert az mar ugy 410000 FT lenne. Erre o hogy okay akkor atnbezi es ha jo akkor az visszamegy.

Erre meg o most azt mondja allitolag embereknek UGY LATATLANUL, hogy azert szart be.

Megmondom nektek sracok, a Nemetorszagi FOrd Markaszervizben azt mondta nekem a szervizvezeto no, hogy sajnal engem nagyon de az a szitu hogy sok mindent nem csinalhattak azzal a valtoval, mert minden darabokra volt benne torve, picike kis femreszelekektol kezdve a nem tudopm miken at

Sajnalom uogy ennyit irtam, de egyet mondanek meg: nem vagyok szerelo, szivesebn szerelnek, de egy videki tanar csaladbol szarmazom, apam csak almodozott a zsigulikrol, mikozben a trabantjaval jart a szervizbe. De ha meg ettol is elvonatkoztatok: ha 350.000 forintot fizetek egy teljes felujitasert, ne kelljen mar plusz szakirodalmat keresnem, meg okosodnom a temaban, meg ertenem hozza, bassza meg azert fizettem ki 5 havi minimalbert, mert NEM ERTEK HOZZA