materover Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1597

Sajnalom sracok mostanaban ritkabban csekkolom a forumot.

Nem is tudom mit mondjak...engem ketszerk basztak at az explorerrel; tobb mint egy millioval megroviditve a penztarcamat. Nekem aztan tenlyeg van okom panaszkodni, sikerult taccsra vagnom az epitkezesemet is emiatt. Jelenleg itt elek Luxembourgban, otthon meg van egy hazam ami meg most sincs kesz, nagyreszt a szerelok miatt.

Lehet hogy nincs a fejemre tetovalva egy csokulcs, valoszinuleg ezert neztek teljesen lamanak. Ami elszomorit. Mert sracok ez hungarikum. Megy otthon a sok rasszista duma hogy igy a ciganyok, ugy a zsidok. Engem basszameg ket echte magyar ember roviditett meg. Erre hova tuntessek?

Egy dolgot viszont tudok tutira. Nem fogok megverni/veretni senkit ezert. Mert ezzel magamnak csinalhatok kart mindoissze. Ket pofon es az allasomnak lottek itt, mehetek elozetesbe. Mert legyunk oszintek ezt ti is jol tudjatok hogy ennek ez lenne a vege.

Amit tehetunk: APEH. vanak tanuk TDI drag ugyere, vannak az enyemre is. Szerintem ez sokkal jobb megoldas, a munkajat veszitheti el effektive, a penzemet meg mar soha nem latom vissza, beletorodtem, okultam belole. Viszont ha az APEH tesz vele valaimit, na az hazavaghatja egy eletre a melojat.

Telefonszamom 00352 661 887 852