PuPu Creative Commons License 2009.09.09 0 0 137

Álmodik a nyomor?

Egyébként meg hüjeségeket írsz, - a magyar baloldal azonos helyiértéken kezel benneteke Slotával, - idióta bagázs mindkettő, - fortissima ide, fortissima oda.

A nemzetet meg nem kell egyesíteni, nem kellett akkor sem, amikor az ország három része szakadt és ma sem kell, mert a nemzet egységes, még ha politikailag sokszínű is.

A magyarság egy közösség, és ez a közösség az évszázadok közös történelmén, a közös nyelven és a közös célokon alapul, - nagy kár, hogy ezt ti képtelenek vagytok felfogni és már vagy húsz éve nem azt keresitek bennünk ami közös, hanem azt, ami esetleg elválaszthat egymástól.

És ha nem találtok ilyet, akkor húztok gyorsan egy-két falat.

Te engem komcsinak tartasz, és nem látsz eléggé magyarnak, - én téged kicsit gyagyának, de eszembe nem jut, hogy a magyarságodat kétségbevonjam, jóllehet lehet benned  annyi idegen vér, hogy a magyar vérnek már hely sem jutott az ereidben.

Nekem az tetszene, ha egy Magyarországon élő szlovák ugyanolyan jólélne, mint egy határon túli magyar, aki a  saját közösségében használhatná a nyelvét, ápolhatná a kultúráját és békében meglenne a többségi nemzetiséggel.

Erre kellene törekedni, nem egy újabb lakosságcsere felé venni az irányt.

Rozumiete mii?

:O)))