Atom-anti Creative Commons License 2009.09.09 0 0 2595
Na, meghallgattam a 2008-as Testamentet. Igaz még csak 1x, de alaposan. Jobb későn, mint soha. Tényleg kicsit Gatheringes, de annál sokkal jobb. Jók a riffek, dobtémák, végre vannak rendes szólók. Vokál is egész tisztességes. Elég jól össze van rakva az egész, őrzi a Testament minden védjegyét. Nem azt mondom, hogy nem hallottam már jobbat, de egy nagyon korrekt album. Nem unalmas egyáltalán. Valami ilyet kellett volna letennie legalább most Mustaine papának is.

Hetfieldet és az egész 'talicskás pályafutását kudarcként tartja számon most is. Nem tudja magát túltenni rajta. Elég szánalom. Néha még háborús rokkantak is jobban túlteszik magukat a megélt borzalmakon.

Carmen Electrát meg rojtosra kúrná, ahogy minden nem homokos férfi. Csak azért nyilatkozott gúnyos humorral, mert Mustaine mama otthon várja sodrófával :-) Egyébként is ilyen a stílusa. Csípős hangnem, de soha nem tudni mit gondol belőle igazán komolyan.

Egyszer a Megadeth fórumon szóba állt velem ődémonsága. Egy régi beszólásáról kérdeztem (Mustaine idézetek topikban), valami olyasmit mondott az Aerosmith-re, hogy "Tiszteld az időseket, úgyis nemsoká meghalnak" :-) Nagyon király idézet, de nem tudom már hogyan van szó szerint. Már ő sem emlékezett rá. Csak arra, hogy mondott valami ilyesmit. Már egy egész Mustaine idézet gyűjtemény van egyébként. Ezekre azt mondta, hogy fiatal korában mondott sok olyat, amit nem kellett volna, és most már elhatárolódik tőle. Eléggé diplomatikus, politikus stílust vett fel, jó manager-hez méltóan. De sose fog igazából megkomolyodni.
Előzmény: Atom-anti (2580)