Meg tudlak sajnos erősíteni, nem sokan mernek/tudnak szerelni aut. váltót. Azért a másik forumon a váltós topikban ott van a másik fél véleménye is. Mondom ezt úgy, hogy semmi infóm nincs az ügyről, csak amit olvastam róla, de az bizonyosnak tűnik, hogy valamelyik fél legalábbis csúsztat.
Én már szedtem szét Patról váltót, soha többet nem teszem ígérem, össze is sikerült rakni, de inkább fizetem a szét-össze fel-le + szerelés + anyag kb 150 ezres plusz költségét, ha úgy alakul.
Ez tipikusan egy olyan szakma amihez marha kevesen értenek és bármennyit elkérhetnek érte, pedig amit ember össze tud rakni azt másik is meg tudja csinálni, csak bele kell merülni.
Ennél egyszerűbb szakmákban manapság is bődületes pénzeket keresnek, mert egyre inkébb senki nem akar dolgozni. Festő/ ács napi 30 alatt nemdolgozik. Az ugye havi 600 nettő körül ami min 1 Mille bruttó. Mennyi lehet az egyetemen kvantumfizikát oktató zseni fizetése ehhez képest ?
De beszélhetnék az üvegesekről is akár.
Én úgy keztem összerakni a váltót annó, hogy szereztem egy robbantott árát és sorjában felcimkéztem felfűztem a vackokat ami lejött.