PuPu Creative Commons License 2009.09.09 0 0 292

Hát, először is kinevezettek, merthogy a valódi polgárokkal szemben ti nem generációk egymásraépült fejlődésének és a természetes társadalmi fejlődés termékei vagytok, hanem kinevezéssel jöttetek létre:- Vityka egy reggel bejelentette, hogy mától kezdve polgárok vagytok és azóta ezt hiszitek magatokról.

Aztán primitív szerencsétlenek is vagytok, akiket mindenki joggal nézhet hüjének, mégis ti azt szeretitek legjobban, amikor a Vezér és kancellár  teszi ezt veletek, - de nem is kell csalódnotok benne! Olyan ordas marhaságokkal etet benneteket, ti meg olyan szorgalmassan böfögitek vissza, hogy minden pszichiáter megnyalja a tíz ujját, ha rátok néz.

Aztán neveletlenek és bunkók is vagytok, - ebben a topicban ezt bátran tanulmányoz6od, - humorérzéketek meg egy csepp sincs; a legtöbb, amin nevetni tudtok az az "Esik a hó, fingik a ló" című frenetikus tréfa, hahaha!

Emellett türelmetlenek és agresszívek vagytok, olyanok, mint malac a vályúnál.

És hát ugye nevetségesek is egy kicsit, amikor olyan komolyan veszitek magatokat a jelmezeitekben, a nyakatokba akasztott vekkerrel meg a Castro-sapesz mellé tűzött forrázott tyúktollaitokkal, a kispályás ravaszkodásaitokkal, a szómágiátokkal, - szóval szánalmas egy banda vagytok, - ha én komoly jobber lennék, már egy lavórt telesírtam volna a látványotoktól...

És dehogyis célozgatok, - szerintem találgatok...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (283)