Liquidz Creative Commons License 2009.09.08 0 0 172
:-))))) !
Ettől függetlenül köszönjük a hozzászólásokat, én valószínűleg fogok hívni szakembert ilyen célból.

Gondolom arról van szó, hogy pl. ha nem veszed észre a repedt csempét, beköltözés után már feleslegesen reklamálsz. Nyilván. De azért a problémák többsége nem ilyen...

pszab: jaja, az a gáz, hogy ilyen alapon bármikor készre jelenthették volna. Én úgy gondolom, hogy ennek a dátuma mindegy is, ha később úgy egyezünk meg, hogy a műszaki átadás dátumának egyeztetésének napjáig járt a kötbér (illetve a következő ugyanilyenig, ha az első műszaki átadás nem volt sikeres). Addig szerintem úgysem tudunk meg semmit. A lényeg szerintem, hogy
- olyan SENKI ne írjon alá az átadáskor, hogy eltekint a kötbértől (ha aláírta, csak polgári pert kezdeményezhet később, erőfölénnyel való visszaélés címén)
- ha zavaró a különbség az általatok számított (vagy inkább reálisnak gondolt) kötbér és az általuk felajánlott között, akkor fogjunk össze.. nekem mondjuk ilyen összeg lenne 40-50e Ft felett (mert én személy szerint nem volnék hajlandó ezért napokat itt-ott ülni.... sajnos ezt tudják ők is).. persze ez a határ mindenkinek más :)
Előzmény: magyarib (171)