Simple
2009.09.08
|
|
0 0
2581
|
Az imént említett két Testament album iszonyatosan különbözik egymástól. A Demonic nem valami fogós, kicsit kakukk tojás, de van rajta egy Gene Hoglan:)) A Gathering pedig egyértelműen az egyik legerősebb albumuk, amihez nagyban hozzájárult Lombardo. Egyedüli baja, hogy kábé egy darab gitárszóló található rajta (a 4. számban). Az új album nagyon jó, a Gatheringre erősen hasonlít, de Bostaph bácsi odatette kéz és lábjegyét. Szóval Ha a Megadeth-el hasonlítjuk össze a munkásságukat, akkor azt mondhatom, hogy a Testament Riskje a Ritual. (És fordítva.) Mindkettő iszonyú gyenge album. Aztán útkeresés, és szerintem ahogy a Testa a Gatheringgel, a Mega a World Needs a Heroval megtalálta önmagát. Ezeket viszont nem lépik át, csak a vonalukon haladnak. Úgyhogy ahogy a Testament sem tud rossz albumot kiadni ezen a vonalon, úgy a Mega sem. (Persze te sem mondtad, hogy rossz, tudom, de ha ez az új annyiban jobb csak, mint a UA, amennyiben az új gitáros jobb, mint a régi, már szuper a dolog. Amúgy az is tény, hogy életem legmeghatározóbb koncertélményei közé tartoznak ezek: - Slayer - '94 - Megadeth - '97 - Testament - most a Hegyalján, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! |
Előzmény: Atom-anti (2580)
|
|