Engem is gyakran néznek fiatalabbnak, bár már egyre kevésbé okoz gondot :)
28 vagyok, tavaly az EFOTTon a 18+ sátorba menet kérték a személyimet. Persze nem volt nálam, nem hurcolom körbe egész nap. Nálam pár évvel fiatalabb csajszinak mondom, hogy bocs, eszembe sem jutott, hogy kéne, hiszen 27 vagyok. Úgy zavarba jött, hogy csak na :) Kérdeztem, hogy akkor most bemehetek-e, gyorsan betessékelt :)
Általában azért 20 alattinak nem szoktak nézni, mondjuk inkább csak öt évvel fiatalabbnak. A dolog annyiban zavaró néha, hogy engem meg inkább a nálam egy-két évvel idősebb lányok érdekelnek, ezzel a korosztállyal van meg leginkább az összhang... csak sokszor eleve nem is állnak velem komolyan szóba :) Mondjuk mostanában már az is előfordul néha, hogy idősebbnek (33-35) néznek. Fogalmam sincs, milyen külső jegyek alapján lehet ezt jól látni, lehet, hogy én azok közé tartozom, akikről külsőre nehéz kor szempontjából bármit is megállapítani.
Régebben jobban frusztrált a dolog, manapság már inkább viccesnek tartom ezeket a szituációkat... tegnap este lementem egy haverommal a Zöld Pardonba, 18-20 körüli kiscsaj leszólít, hogy vennék-e neki valami italt (ezek a mai lányok, ugye :), aztán megkérdezi, hogy volt-e már barátnőm. Kicsit nagyot nézett, mikor mondtam, hogy házas is voltam már, és van egy öt éves lányom :)