fősintér
2009.09.06
|
|
0 0
48673
|
N A P L Ó
Napló lapozása: |<< << < [1308/1308] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 09. 06. vasárnap, 16:22:15 óra
Kedves Naplóm!
Tegnap egy mozgalmas kivető tévén néztük meg kollektivan a futbalmérkőzést és akkora izgalmak közepette, hogy kis hijján én is hangos szurkolást kezdeményeztem. Azt történt, hogy a külföldi csapat a munka legvégén bepatintotta a labdát, de már úgy, hogy szinte tényleg véget ért az előirt időszak. Hát én azt hittem Endre ott helyben idegösszeropanást kap. Frici pedig utánna meg sem szóllalt csak bánatosan nézett maga elé. Esztikétől tudtam, meg, hogy ha nem kaptunk volna ki, az nagyon jó lett volna a jövő szempontjából. Nagyon sajnálom a magyar sport személyeket, pedig látszott, hogy sokat szaladgálnak és tele voltak elszántságot sugárzó arckifejezéssel. No de majd máskor biztos ügyesebbek lesznek, én ezzel vigasztaltam Endrét, illetve Esztike megjegyezte, hogy ilyen az élet azaz szelávi. Egyszer fent, egyszer kopp. Utánna hazasétáltam és még játszottam Citromkával is. Úgyhogy jó későn feküdtem le, ám ma 9.57-ig aludtam. Most olyan kiszámithatatlan idő van, nem kizárt, hogy eshet, illetve annak is megvan a veszélye, hogy nem. Igy a sétán még megfontolom magam. |
|