BadBoy65 Creative Commons License 2009.09.06 0 0 195

Lajos!

Úgy látom nem olvasod el figyelmesen, amit írtam:
--------------------------------------------------------------
( a meccs olvonta a figyelmed )

1. "ELTAKTIKÁZTAD magad" : a taktikámat a 3 továbbjutó hely határozta meg

2. "tök mindegy hogy 3 vagy 4 ember jut tovább" : PONT AZT ÍRTAM, hogy nem mindegy, meghatározza az EGÉSZ ASZTAL során a játékot, nem csak az utolsó leosztásét, amikor 500$-al flopon all-in-t hívtam a top párommal a 400$-os potért és riveren legyőzött a szín, hiszen még akkor is abban a tudatban voltam, hogy még 2
kieső kell, tehát úgy éreztem ez az utolsó lehetőség.

3. "te akkor már tudtad, hogy 4 lesz" : PONT AZT ÍRTAM, hogy nem tudtam, csak a
2. asztalra beüléskor derült ki számomra, amikor tájékoztattatok a döntésről.

4. senki nem vitatta, hogy így igazságosabb a továbbjutás, a gondom az volt, hogy nem volt MINDENKI számára ismert a módosítás (az asztalnál az 1-1 kiesőre  reagáltam és nem a 2-4-4 továbbjutóra)

5. "Bilu ....nem tetszésedet fejezted ki" : nem Bilura vonatkozott, megkérdeztem, hogy hogy-hogy Bilu ott ül, ekkor tájékoztattatok, hogy módosult a szabály, amit nem vitatok, hogy a chat-be beírásra került és elkerülte a figyelmem, csak a beírás  módját kritizáltam utólag, tehát nem Bilu ott létét kifogásoltam, hanem a MINDENKI számára ismert, tiszta szabálymódosítást

6. "AZ ADOTT PARTIBA NEM ESEL KI MOST NEM LENNE MIRŐL ÍRNI" ebben lehet, hogy igazad van, ha mással történik meg ugyanez, mint velem, lehet hogy néma marad és csendben hőbörög magában (ha egyáltalán észreveszi, hogy egy játékos szerinte rossz helyen ül), hát én nem így tettem.

7. "SZAMI VAGY SINUS hőböröghetne csak" : ezt végképp nem értem, ha rajtam kívül mindenki tudott a módosításról, akkor ezek szerint ők is, akkor ők miért is hőböröghetnek? :D:D  (és kaptak ők is +1 döntős helyet)

8. "játék nem vérre megy" : ebben igazad van, de mint írtam, ha játszani szeretnék csak és nem versenyezni, akkor nem kell elkötelezned magad péntekenként, hanem akkor játszol, amikor a legalkalmasabb számodra és még nem is mérgelődsz mások miatt, akik nem jelennek meg asztalnál.

9. "ráadásul kikaptunk 2-1-re" : egyelőre ezt tudja a válogatott én nem vártam, csak bíztam más eredményben, reálisan nézve már a meccs előtt sem volt sok esély a második helyre. A 2 gyengébbnek vélt csapat legyőzése csak a belépő a jó helyezésre. A 2 komoly (most már 3) meccsből 1 pontot szereztünk, nem tudom, hogy miről beszélnek. A csapat mellett szól a küzdeni akarás, meg látható a fejlődés de a 20 éves lemaradást nem lehet ennyi idő alatt behozni. Ennek ellenére HAJRÁ FIÚK!

UI: Úgy gondolom, hogy a csendes, magadba fojtott vélemény nem segíti elő a LIGA hibáinak kiszűrését, fejlődését. Ezt ne várd tőlem, kritikáimat eddig is a liga régi site-ján és ebben a topikban is szóvá tettem és ezt követően sem fogom máshogy tenni

(amíg itt játszom). Cm-mel priviben is szoktunk ezekről beszélni.

Előzmény: lajos71 (193)