Lecso11 Creative Commons License 2009.09.05 0 0 1167

Már többször akartam írni ide, de valahogy mindig elmaradt, igaz egy ideje már nem "lógok" annyit az indexen, főleg nem annyit mint régen :)

Hatalmas gratula az egyetemhez, eltudom képzelni mekkora megkönnyebülés volt :) Sajna nekem kimaradt most 2 szemeszter, mivel időközben nekivágtam egy kommunikációs sulinak itthon Kaposváron, ez az új fajta BA képzés, amit senki nem ért mi a franc, valahol a főiskola meg az egyetem között van. Tök izgi volt, eleinte zéró tanulás mellett is mindenből átmentem (főleg a joghoz képest volt vicc), de az utolsó év kemény volt, így a jogok passzolni kellett egy időre :( Amit persze nem bántam, de most szeptembertől újra folytatom, amihez eddig se volt kedvem, képzelheted most így ennyi kihagyás után... de most már ideje befejezni :) De legalább hivatalosan is újságíró vagyok közben :))

Munkához is gratula, bár a koránkelés gondolom nem jön jól. Az azért egy Top5 rühellem listán nálam előkelő helyen lenne :)

Hát a sportolás sajnos erősen abbamaradt, mivel tavaly márciusban egy fosszar meccsen mind a két kereszt- és oldalszalagom elszakadt a bal térdemben, így újra műteni kellett, ami eleinte fél évnek tűnt, de inkább lett jó egy év belőle... Úgyhogy tenisz az teljesen esélytelen, épp 2 hete próbálkoztam vele, de úgy félek, mint az állat. Kosár kb. ugyanez, bár nyáron már játszottam egy tornán elég sokat, de fáj is, meg önmagam paródiája vagyok, pedig az addigiakat azt hittem nem tudum alulmúlni :))

De a legrosszabb az egészben az, hogy a műtét óta először nem sportoltam semmit kb. 6 éves korom óta, így seperc alatt felugrott 20 kiló rám... atyaég, mondjuk addig egy csontkollekció voltam, és a mostan súlyom okés is lenne, csak nem ilyen elosztásban :)) Úgyhogy a palacsintáidra most még várnom kell :))

Na, megint jól kipofáztam magam :)

Előzmény: MERLINN (1166)