kelsza
2009.09.05
|
|
0 0
2781
|
Már egy hónapja megvan a motor és még nem kellett hazatolnom soha. Ma elmentem apám munkahelyére(őr egy kamionos sóderszállító cég telephelyén) Minden második sofőr mondta h neki is olyan volt és mennyit tolta. Nem hitte el csak egy ember hogy nem toltam még haza az egy hónap alatt egyszer se. Erről ennyit, vannak nagyon megbízható mustangok és vannak nagyon rosszak. A nagyon rosszak elhaláloztak, a jók fentmaradtak. Darwini kiválasztódás v miaf@sz. :DDD Az enyém nagyon pöpec, csak a váltóval vannak gondok. Néha az egyet nem veszi(ez általában akkor van ha hármasban volt, ekkor ha feltolom hármasba és úgy rángatom lefelé akkor utána veszi), de ha beveszi néha recseg és rángat, máskor mint a vaj. A másik eset hogy a hármat nem veszi(ez akkor fordul elő ha huzamosabb ideig 1-ben van, ekkor vissza 1-be és felfelé rángat a váltó és megint jó), de ez nem recseg. Az egyesben való recsegés és rángatás szerintem a motor egykerekezőgépes múltjából fakad és a jó édesapám szerintem ezért rakta el. Szerintetek ez léptetővilla gond lesz? |
|