norris21 Creative Commons License 2009.09.05 0 0 9106
Jó volt a mai edzőmeccs, az izgalmak már a bajnokiak voltak. :) Tetszett Soós és Dávid játéka, Vojvoda gondolom még hátrébb tart a felkészülésben a válogatott miatt, ő tud jobban is. Larry csak beszállt a játékba, még nem volt értékelhető, Kovátstól sokat nem várhatunk majd a lelkesedésen kívűl, de kívánom, hogy cáfoljon csak rám! Orosz ismét példamutató volt a fiataloknak, bravó, csak így tovább majd a szezonban is!
Roland még nagyon nem az igazi, még nincs kezdő szinten, de azért takart egy nagyot Simonon. :)
Na és szóval Prejean; ahogy olvastam a sonline tudósítását (Prejean parádézott) meglepődtem, mert oké, hogy dobott 28 pontot, és volt pár igen szép közeli kosara, de irányító létére alig adott gólpasszt, talán 3-at összesen, passzai csak olyan alibi tovább tett labdák voltak, lassan hozta fel a labdát, és mintha tanácstalan lett volna sokszor (még). Szóval olyan igazi néger irányító, és ez bizony nyugtalansággal tölt el egy kicsit. Jobb, mint az istenlába, mert érettebbnek tűnik, és önzőnek sem nevezném (legalábbis e meccs alapján), de engem még nem győzött meg. Biztos, hogy ő nem egy kettes inkább?

És ami pozitívum volt még a mai meccsen, az az Alba légiós sora. Ez a Bonner és Lee ketten nem érnek egy felet sem :), úgyhogy remélem maradnak és véglegesítik őket. :)
Hanga egyébként brutál állat volt, már most külföldön lenne a helye, és nem itthon.