Tongariro Creative Commons License 2009.09.03 0 0 11052
Tegnap jöttem haza külföldről, így csak most tudok válaszolni.

Éppen ma beszéltem a kereskedővel. Hétfőn jön a Skoda kinti termékfelelőse Budapestre, és akkor adnak választ. Egyelőre az az álláspont, hogy elfelejtették időben értesíteni erről a változásról a magyar importőrt, aztán a kereskedéseket, így tehát a kuncsaftokat is.

Megkérdeztem: most már pótalkatrészként sem lehet rendelni automatikusan sötétedő jobb oldali külső tükörlapot, tehát helytálló, miszerint megszűnt a jobb oldali tükör sötétítése. Állítólag alkatrészhiány miatt...

A reklamációm jogosnak tűnik, bár az ellentételezési elképzelésemet egy kicsit sokallja a PoHu. A jövő hét közepén kiderül a megoldás és az, hogy mit ajánlanak.

A PW3 kód nem szerepel egyik említett címkémen sem, így valószínűleg a te autódon is csak a bal oldali és a belső tükör fog sötétedni. Mondjuk együtt tudok élni vele, főleg, hogy a hátsó napvédő roló mindig fennmarad este, így nem is működik a sötétítés mindaddig, amíg eszembe nem jut lehúzni.

Az angol Skoda-fórumban is feltettem a kérdést, érdemi választ nem kaptam sajnos az új Octaviára nézve, csak a régiekre („my07 l&k: having said that i have this feeling that more recent builds have changed to dim only the interior mirror and the drivers door mirror”).

Tongariro
Előzmény: n0b0dy (10833)