Üdvözlök Mindenkit !
Vigas 25 gázkazán és vele egy 1000 literes puffertartály vásárlásában döntöttem,miután végigolvastam az 57 oldal hozzászólást. Döntésem oka főleg anyagi jellegű, mert amilyen árakat olvastam az Athmos kazánok kiegészítőivel kapcsolatban az nagyságrendekkel nagyobb költség a Vigas kazánnál.
Zalában van egy gyártó aki puffer tartályokat gyárt, 140 ezer+ áfa egy tartály, az kérdezte tőlem a telefonban,hogy kell-e bele csőkigyó ? Nekem is ez lenne az első kérdésem.
Második kérdésem : Hogy viseli a Vigas a faaprítékot, mert vannak fásított akácos területeim, ahol minden tavasszal sok ágat vágok le amit eddig nem hasznosítottam ?
Ezeket az ágakat felaprítás után fel tudom-e használni, mi a módja, hogy ne robbantsam fel a házat.
Harmadik kérdés : A gázkazán bélelt kéményébe kívánom beépíteni a faelgázosító kazánt mondjuk nem tudom,hogy milyen bélés van benne, a falegázosító füstje mennyivel korrodálóbb, savasabb, mint a gázé ?
Válaszaitokat előre is köszönöm, elnézést a furcsa Nick névért, de a 15-ik foglalt nick név után begorombultam és a legutóbbi sikeres ételem nevét írtam be.
Tisztelettel Farkas József