Bendegoose Creative Commons License 2009.09.01 0 0 406

Azoknak, akik nem beszélnek jól angolul, egy kis segítség:

Háj, ájm Vupi Goldberg vagyok, még sosenem voltam Magyarorszgában, de tudom, hogy a fővárosa csudaszép, úgyhívják Bukarest. A Szajna egyik oldalán terül el Bukares és a másik oldalán T.

Tudom, hogy ti magyarok vagytok, egy szimpatikus szláv nép, és én most megmondom nektek itten a tutfrankót, igaz, nem az anyanyelveteken, a francián, mert tudom, hogy Európában mindenki franciául beszél, hanem a saját anyanyelvemen, szóval a tutifrankó az az, hogy én is vonulnék szívesen a géjprájdon, mert az nagyon trendi lelkileg, de nem vonulok, mert ti a nyereg alatt puhítjátok a sajtot, és az gusztustalan.

De a vonagló férfitestek nem gusztustalanok, azok arra valóak, hogy együtt vonagoljanak fel s alá, hogy mindenki láthassa, és, hogy a többséget megbotránkoztassa.

Mert hogy jönnek ők azok, hogy más a véleményük mint az enyém vagy a Hajós Andrásé vagy a padödőé.

És szerintem a homoszekszualitás tök jó, bár gyakorlati tapasztalatom nem volt, mert nincs a Földön sem nő, sem férfi, aki akár egy ujjal is hozzámnyúlna, de valszeg a padödőhöz sem.