Ma végre rávettem magam és vásároltam egy elektromos akkus borotvát.
Mivel elég érzékeny a bőröm, féltem kicsit tőle, de gondoltam jobb, mintha kézi borotvával karistolnám a képem, dehát kinek mi a jó...
Dilemma: philips, vagy braun?
Igaz, hogy ebben a fórumban az érzékeny bőrűeknek a többség a braunt ajánlotta, de szerintem ez egyén függő...
Így vásároltam egy philips hs 8020 - ast.
Első teszt után a benyomások:
negatívumok: - kell hozzá használni ( természetesen csak nívea ) gélt, ami azért is kell, mert nincs szőrgyűjtő tartálya, tehát pl. autóban, vásárlás közben, vagy éppen színházban nem ajánlatos használni, mert úgy könnyen ránk hullhat a sörte..., ezért célszerű a fürdőszobában használni, de ki tudja lehet, hogy ez valakinek nem negatívum. ( nekem sem )
kb ennyi szerintem a negatívum.
pozitívum: - vízzel tisztítható, akár zuhany alatt is használható, és mivel kicsit féltem az elektromos cucctól kellemes meglepetés volt a tesztelés. Nagyságrendekkel jobb borotválkozási élmény, mint a kézi pengés borotva, első használat után sem pirosodott ki az arcom ( lehet a gél hasznos ). csendes gépzaj, ergonómiailag teljesen kényelmes.
Nem mondom, hogy a philips borotvák jobbak, mert nincs összehasonlítási alapom, de úgy érzem jó vétel volt.
Hajrá Vidi!