The Dark One Creative Commons License 1998.11.27 0 0 9
Shark: Attol meg hogy egy ceg monopol helyzetben van, az meg reg nem azt jelenti, hogy tisztessegtelen. Csak a piacon levo arat maga hatarozza meg.
Mellesleg fczigony-val ertek egyet. Mindent viszonylatban kell nezni. Ahoz kepest, hogy mit tudott volna megtenni a Matav, szerintem iszonyu szerencsenk van. Nem azt mondom, hogy olcso, de nem is tul draga. A beszelgetesek aranyaban kell nezni a telefonszamladat, ha szeretsz sokat csevegni, nem kell csodalkozni a magas szamlan. En Internettel egyutt havonta 6000-7000 forintot fizetek, ami szerintem nem egy vilagvege. Tenyleg erdemes belegondolni, hogy mennyi ido alatt milyen technikai es szolgaltatasi fejlodeseken esett keresztul (pl. digitalizalas). Termeszetesen ha majd 2002-ben jonnek a cegek, akkor le fognak esni az arak. De szerintem az emberek tobbsege a Matavnal fog maradni, mert egyszeruen IMHO a Matav nem fog akkora hibat elkovetni, mint a DT. Idejeben alkalmazkodni fognak az immaron Kereslet-Kinalat torvenyeinek engedelmeskedo piachoz. Foleg az Internetezok fognak a Matav-nal maradni, hiszen nagyon jol tudja majd keresztfinanszirozni.